Hunebedden in de Oriënt

0
1404

Binnenkort opent een nieuwe tentoonstelling in het Hunebedcentrum: Hunebedden in de Oriënt. Twee jaar geleden kwamen we in contact met de voormalige ambassadeur van Nederland in Jordanië, Gajus Scheltema. Hij heeft een boek geschreven over de dolmens van Jordanië. Honderden hunebedachtige monumenten uit dezelfde tijd als de hunebedden in Drenthe staan in de berggebieden van Jordanië. Al snel kwamen we tot de conclusie dat het nodig tijd wordt om hierover een tentoonstelling te maken. Intussen zijn we volop aan de slag om dit voor elkaar te krijgen. In het najaar van dit jaar, eind september, gaat deze bijzondere tentoonstelling van start. Via de website kunt u zien wanneer de tentoonstelling begint en kunt u bekijken welke activiteiten er allemaal worden georganiseerd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.