Hondsrugacademie organiseert Lezingenseries Archeologie en IJstijden

0
901

Inwoners van de Hondsrug kunnen dit najaar opnieuw kennismaken met de de aardkundige geschiedenis van miljoenen jaren en de menselijke geschiedenis van meer dan 5000 jaar in twee nieuwe lezingenseries. Onder leiding van gerenommeerde docenten vindt er in deze serie lezingen een verdieping in de thema’s Archeologie en IJstijden plaats.

Lezingenserie Archeologie

Belangstellenden kunnen  vanaf 16 oktober deel nemen aan de boeiende lezingenserie Archeologie. De cursus wordt afgesloten met een excursie. In de bijlage treft u het volledige programma, de cursusdata- en plaats en kosten van deze lezing aan. In samenwerking met het Hunebedcentrum, de Archeologische Werkgroep Nederland en de Bibliotheek Assen.

D27 in spring. Photo Hans Meijer

Lezingenserie IJstijden

Belangstellenden kunnen vanaf 18 oktober deelnemen aan deze boeiende lezingenserie IJstijden. In de bijlage treft u het volledige programma, de cursusdata- en plaats en kosten van deze lezing aan. In samenwerking met het Hunebedcentrum en de Nederlandse Geologische Vereniging.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.