Op zondag 7 oktober 2012 zal burgemeester Marco Out van gemeente Borger-Odoorn de versierselen uitdelen aan het Hunebedcentrum, die horen bij het kenmerk ’’Supporter van Cittaslow’’. De korte plechtigheid is onderdeel van de eerste Cittaslow markt in Borger.

Het Cittaslow-keurmerk is voorbehouden aan gemeenten tot 50.000 inwoners, die hun kwaliteiten op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieuvriendelijkheid en identiteit belangrijke prioriteit geven. De gemeente Borger-Odoorn verwierf het keurmerk op 26 juni 2010.

Het keurmerk ‘’supporter van Cittaslow’’ bestaat uit een vlag, een oorkonde en een schildje. De supporter voldoet daarmee aan een aantal criteria. En onderschrijft op zijn beurt de kernwaarden van cittaslow.

Vorig artikelHondsrugacademie organiseert Lezingenseries Archeologie en IJstijden
Volgend artikelTreed in de sporen van onze voorouders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.