Lezing over fossiele zoogdieren van Noordwest Europa door Dick Mol

0
1530

Borger – In het kader van de lezingenserie over de ijstijden in Noord Nederland wordt op donderdagavond 13 december om 19.30 een presentatie gehouden. De spreker is Dick Mol, de beroemdste mammoetendeskundige van Europa. Hij is bekend van Discovery Channel en andere tv programma’s. We zijn blij dat hij in het Hunebedcentrum zijn verhaal over de fossiele zoogdieren van Noordwest Europa wil vertellen. Vooral de vondsten die in Nederland en in de Noordzee zijn gedaan staan centraal.

De avond wordt verzorgd door Geopark de Hondsrug, het Hunebedcentrum en de Nederlandse Geologische Vereniging. De locatie is het Hunebedcentrum, Bronnegerstraat 12 te Borger. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De lezing begint om 19.30 en duurt tot 22.00 uur. De toegangsprijs is 5 euro inclusief koffie en thee. Aanmelden is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.