Kids, word slimmer dan je juf of meester

0
979
Van Keien tot Hunebedbouwers

Kids, word slimmer dan je juf of meester

Het Hunebedcentrum start in februari 2013 een nieuwe collegereeks MuseumJeugdUniversiteit voor nieuwsgierige kinderen (8 t/m 12 jaar). In Borger vertellen wetenschappers, museummedewerkers en experts over spannende, grappige en opmerkelijke onderwerpen die gerelateerd zijn aan het thema prehistorie. Inschrijven kan via www.museumjeugduniversiteit.nl.

Vragen als “Groeien er stenen in Drenthe?”, “Wie waren de eerste boeren?”, “Is de natuur een supermarkt?” en “Zijn dieren wild of…?” komen aanbod tijdens deze nieuwe reeks kindercolleges van de MuseumJeugdUniversiteit. Met de colleges willen de medewerkers van het Hunebedcentrum nieuwsgierige kinderen van 8 tot 12 jaar op een laagdrempelige, maar niet minder serieuze manier kennis laten maken met museumcollecties en met de verhalen over deze objecten.

INSCHRIJVEN

Via de website www.museumjeugduniversiteit.nl kun je je voor de collegereeks van het Hunebedcentrum inschrijven. Voor 20 euro kun je naar de vier colleges, ontvang je een diploma en kun je deze dag het museum gratis bezoeken. De colleges worden gehouden op een zondag. Een compleet overzicht van de colleges staat op www.museumjeugduniversiteit.nl. / www.hunebedcentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.