Oekdag bij Hunebedcentrum

0
1138

Borger – Kinderen kunnen op zondag 5 mei van twaalf tot vier uur de wereld van Oek beleven bij het Hunebedcentrum. In en rond het Hunebedcentrum zijn op vertoon van een stempelkaart verschillende Oek-activiteiten te doen. De stempelkaart is voor vijf euro verkrijgbaar bij de Oek-kraam.

Oek is de hoofdpersoon uit de boekenserie ‘De wereld van Oek’. Oek is zes jaar en is een kind van de Hunebedbouwers. Samen met zijn hond Max beleeft hij veel avonturen. Tijdens de Oekdag kunnen kinderen de prehistorie beleven. Er zijn leuke knutselactiviteiten, oeractiviteiten rondom de boerderij, en nog veel meer. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Tijdens de Oekdag wordt ook de OekKlub gepresenteerd. Deze kinderclub voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar organiseert regelmatig archeologische activiteiten. Het Hunebedcentrum wil met de OekKlub kinderen verbinden aan het museum. De kosten bedragen € 7,50 per persoon. Hiervoor krijgen de kinderen vier keer per jaar het laatste nieuws over Oek, uitnodigingen voor activiteiten en gratis toegang tot het Hunebedcentrum. Bij inschrijving ontvangen de kinderen een welkomstcadeau en een clubkaart.

Voor meer informatie kan men terecht bij het Hunebedcentrum, Bronnegerstraat 12, 9531 TG Borger, tel. 0599 236374, info@hunebedcentrum.nl, http://www.hunebedcentrum.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.