Klijnsma bezoekt Hunebedcentrum

0
873
Op vrijdag 24 mei legde Staatsecretaris Jetta Klijnsma van Sociale Zaken, een werkbezoek af aan Wedeka- Emco in Stadskanaal. Onderdeel van het werkbezoek was een gesprek met gedetacheerden bij het Hunebedcentrum en enkele mensen, die een  werkervaringplek invullen bij het museum.

Hunebedcentrum en Wedeka werken al bijna 25 jaar intensief samen. Sinds 2012 geeft het Hunebedcentrum vorm aan een zgn. Verlengd Training- Diagnosecentrum, waarin jaarlijks 15 werkervaringsplaatsen zijn gecreëerd voor mensen, die werkloos geworden zijn en middels een stage van 3-6 maanden werkervaring opdoen bij het museum.

Klijnsma toonde zich zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen en had een luisterend oor voor de zorgen en noden van de mensen op de werkvloer.

Staatsecretaris Jetta Klijnsma spreekt met gedetacheerden van Wedeka bij het Hunebedcentrum te Borger.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.