Oertijdmarkt in Borger

0
1692

Borger – zondag 4 augustus a.s. is er op het buitenterrein van het Hunebedcentrum een Oertijdmarkt. De markt, met meer dan zestig kramen op het gebied van archeologie, mineralen en fossielen, is van elf tot vijf uur te bezoeken. De entree voor de markt bedraagt twee euro per persoon.

Tientallen kramen op het gebied van archeologie, mineralen en fossielen vullen de brink van het Hunebedcentrum. Organisaties geven informatie over archeologie, handelaren verkopen mineralen en fossielen en sieradenmakers laten de mooiste sieraden van edelstenen zien.

Heeft u een bijzondere steen en weet u niet wat het is dan kunt u naar onze ‘keiendokter’ Harry Huisman. Hij vertelt u wat het is.

Ook zijn er demonstraties vuursteenbewerking. Kinderen kunnen een prehistorisch broodje bakken. In de prehistorische boerderij herleeft het verleden. De markt is de grootste in zijn soort van Noord-Nederland.

Voor een uitgebreid programma kan men terecht op www.hunebedcentrum.nl of contact opnemen met het Hunebedcentrum, Bronnegerstraat 12, 9531 TG Borger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.