Cittaslow markt Borger

0
1155

Cittaslow markt Borger
Zondag 8 september 2013

Bij het Hunebedcentrum wordt op 8 september de tweede editie van de Cittaslow markt georganiseerd. De markt zal ook dit jaar in het teken staan van slow food, gezond, kunst en cultuur, alternatief voedsel, streekeigen producten en onthaasten. Voor jong en oud! De markt is van 11.00 tot 17.00 uur.

De markt wordt georganiseerd omdat de gemeente Borger-Odoorn een Cittaslow-gemeente is. Dit internationale keurmerk houdt in dat deze gemeente op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoort. De gemeente heeft inmiddels ruim 30 supporters en 15 aspirant supporters, een groot deel daarvan zal op de markt aanwezig zijn.

Tevens staat de opening van de Uitmaand in Borger-Odoorn in het teken van de Cittaslow markt. De UItmaand wordt geopend door wethouder Jacob Bruintjes. Beleef het platteland en maak kennis met de goede dingen uit de gemeente Borger Odoorn!

Locatie van de markt: Hunebedcentrum, Bronnegerstraat 12, Borger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.