DRENTHEPOCKETS VAN START

0
1389
hein klompmaker, sprekend

DRENTHEPOCKETS VAN START – ‘Moord in het museum’ verschijnt als eerste thriller in de serie 

Op woensdag 16 oktober a.s. wordt in het Hunebedcentrum te Borger het eerst boek in de serie Drenthepockets gepresenteerd. Hein Klompmaker komt de eer toe met de thriller ‘Moord in het museum’ de aftrap te mogen geven voor wat een heuse serie gaat worden. De eerste exemplaren worden overhandigd aan Bert van der Linden van Recreatiepark Drouwenerzand en Jan Albert Westenbrink van Marketing Drenthe.

Met de Drenthepockets wordt een prijswinnend idee in de praktijk gebracht. In maart van dit jaar ontving het Hunebedcentrum de door Marketing Drenthe uigeschreven prijs voor ‘Het creatiefste idee van Drenthe’. Het idee was om een schrijverscollectief een serie goedkope boeken (verkoopprijs € 4,95!) te laten schrijven in een grote oplage (5.000 stuks) volgens een format, waarbij tenminste 10 herkenbare en gekende locaties in Drenthe in het verhaal zijn verwerkt.

“Moord in het museum” voldoet als een Drentse detective/thriller aan het format. Het heeft me veel plezier gedaan om het te schrijven en hopelijk is het ook leuk om te lezen. Dat is uiteraard afwachten, maar Uitgeverij In Boekvorm uit Assen heeft er een bijzonder fraaie vorm aan gegeven, waar ik erg gelukkig mee ben”, aldus auteur Hein Klompmaker, in het dagelijks leven directeur van het Hunebedcentrum.

De boekjes worden gedistribueerd bij recreatiebedrijven, hotels, musea, kiosken, pompstations en boekhandels in Drenthe en de stad Groningen. Samen met de uitgever en Stenden University gaat het Hunebedcentrum werken aan een schrijverscursus, die de duurzaamheid van de serie mede moet ondersteunen.

U wordt van harte uitgenodigd de bijzondere presentatie bij te wonen:

16 oktober 2013 om 15.00 – 17.00 uur in het auditorium van het Hunebedcentrum.

hein klompmaker, sprekend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.