Een kwart eeuw samenwerking

0
1213

Op vrijdagmiddag 18 oktober zal middels een minisymposium worden stilgestaan bij een kwart eeuw samenwerking tussen Werkvoorzieninggroep Wedeka en het Hunebedcentrum. Een vijftal sprekers blikken weliswaar terug, maar hebben vooral de blik op de toekomst gericht.

Hoe houden we de werkgelegenheid op peil in een krimpregio als Zuid-oost Drenthe; hoe kunnen we WAJONGERS beter inzitten op motiverend werk; Welke oplossingen in de regio kunnen we bedenken om erfgoed, cultuur, toerisme en werkvoorziening vooruit te helpen? Deze en andere vragen zullen van antwoorden worden voorzien door gedeputeerde Rein Munniksma, Sandra Brouwer (RUG), Jan Etzes (Wedeka/EMCO), Frits Alberts (Wethouder Gemeente Borger-Odoorn) en Hein Klompmaker (directeur Hunebedcentrum).

Belangstellende kunnen gratis de bijeenkomst bijwonen. Het minisymposium begint om 14:00 uur en vindt plaats in het auditorium van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.