Lezing over olie en gas in Noord Nederland

0
900

Op donderdag 14 november wordt door Daan den Hartog Jager, werkzaam bij de NAM, in het Hunebedcentrum een presentatie gegeven over olie en gas in Noord Nederland. De lezing gaat over allerlei aspecten van olie en gas, zoals het onstaan, wat is het precies, hoe vinden we het, hoe winnen we het, waarom zit er zoveel gas in Noord Nederland en wanneer is het op.

De presentatie is onderdeel van de lezingencyclus over delfstoffen die in samenwerking met de Nederlandse Geologische Vereniging en Geopark de Hondsrug wordt georganiseerd. De lezing is in het Hunebedcentrum te Borger, de zaal is open om 19.00 uur. De lezing start om 19.30 en duurt tot circa 22.00 uur. De prijs is 5 euro inclusief twee koppen koffie/thee. Opgave is niet nodig.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.