Op donderdag 12 december wordt door Marinus den Hartogh, werkzaam bij Akzo Nobel, in het Hunebedcentrum een presentatie gegeven over zout in Noord-Nederland. De lezing gaat over allerlei aspecten van zout, zoals het onstaan, de diverse soorten zout, waarom zijn er zoutlagen en zoutkoepels, hoe winnen we het en wat doen we ermee en waarom zit er zoveel zout in Noord Nederland. De presentatie is onderdeel van de lezingencyclus over delfstoffen die in samenwerking met de Nederlandse Geologische Vereniging en Geopark de Hondsrug wordt georganiseerd. De lezing is in het Hunebedcentrum te Borger, de zaal is open om 19.00 uur. De lezing start om 19.30 en duurt tot circa 22.00 uur. De prijs is 5 euro inclusief kop koffie/thee. Opgave is niet nodig.

Vorig artikelLezing over olie en gas in Noord Nederland
Volgend artikelDonatie aan Hunebedcentrum, Borger – Drenthe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.