Hunebedcentrum komt met nieuw horecaconcept

0
987

Op donderdag 27 maart wordt het cafégedeelte van het Hunebedcentrum opnieuw geopend. In samenwerking met Hanos, de Internationale Horeca Groothandel, is het gehele horecagedeelte plus de buitenkant van het Hunebedcentrum aangepakt en in een nieuw jasje gestoken.

De combinatie van cultuur en ondernemen is bijzonder te noemen. Beide partijen zijn samen om tafel gaan zitten en gezamenlijk is een concept ontwikkeld. Dat uit zich niet alleen door vormgeving maar ook door een volledig nieuw aanbod van producten. Hiermee is een kwalitatief grote stap gezet. Het sluit aan bij de beleving die tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Mensen worden nu door visuele elementen teruggebracht in een prehistorisch decor. Dit in combinatie met een nieuw assortiment, aangeboden via een gethematiseerde menukaart gaat er voor zorgen dat bezoekers zich beter thuis voelen in het Trechterbekercafe van het Hunebedcentrum.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.