Internationale groep bloggers komt naar het Hunebedcentrum

0
971
D27 in spring. Photo Hans Meijer

Van 25 tot 29 april gaat een internationale groep bloggers de gebieden langs die onderdeel zijn van de Megalithic Routes. Dit is een organisatie die bestaat uit gebieden in Europa waar veel hunebedden of andere monumenten gemaakt van grote stenen liggen.  Een netwerk waar ook het Hunebedcentrum, Geopark de Hondsrug en de provincie Drenthe onderdeel van zijn. Op zaterdag 26 april komen ze naar het Hunebedcentrum in het Hondsruggebied om de wereld te vertellen via blogs, foto’s en filmpjes hoe bijzonder het gebied en de hunebedden zijn.

De bloggers komen uit Italie, Spanje en Nederland. Het gaat om een Video blogger, 2 fotografen, een reisverslaggever en een schrijver van reisverhalen. Ze berichten niet alleen over de hunebedden en het landschap maar ook over het hotelaanbod en de gastronomie. Ze worden begeleid door iemand van de Raad van Europa.

De reis, de door de EICR in Luxemburg gefinancierd word, begint in het Hunebedcentrum en gaat dan verder naar het Emsland, vandaar gaan ze door naar Albersdorf in Schleswig Holstein.

D27 Photo Hans Meijer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.