Ontdek de Hondsrug te voet en te fiets

0
1047

Op zondag 27 april kunt u vanaf het Hunebedcentrum tientallen wandel- en fietstochten maken naar hunebedden en naar het interessante landschap van de Hondsrug. De routes zijn bij de ingang van het Hunebedcentrum gratis verkrijgbaar. Iedere route heeft zijn eigen thema en lengte. Er is voor ieder wat wils, van korte routes tot lange routes. Naast deze gratis routes zijn er ook wandelingen met een gids naar de hunebedden in de directe omgeving van Borger. De gratis wandel- en fietstochten zijn af te halen tussen 11.00 uur en 16.00. De wandelingen met gids worden op diverse momenten op de dag aangeboden

Het Hunebedcentrum organiseert dit evenement in samenwerking met de andere partners van het Europese netwerk van Megalithic Routes. Dit is in een netwerk van gebieden waar veel hunebedden staan, zoals in de omgeving van Osnabruck, Schleswig Holstein, diverse gebieden in Denemarken en Zuid Zweden. In al deze gebieden worden op hetzelfde moment, op zondag 27 april, fiets- en wandelroutes georganiseerd langs hunebedden en het landschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.