Nacht van de mythen en legenden

0
1255

Op zaterdag 20 september organiseert het Hunebedcentrum een wandeling langs zes hunebedden, een aantal grafheuvels en het landschap van het Hondsruggebied. Het is een wandeling waar mensen individueel of in groepen aan kunnen deelnemen. Onderweg gebeurt er van alles. Op sommige plaatsen wordt door iemand een mythe verteld, op een andere plaats wordt een kleine theatervoorstelling over een legende opgevoerd, op weer een andere plaats kan een tovernaarsborrel gedronken worden, het Oertijdpark is met fakkels verlicht enz. In en buiten het Hunebedcentrum vinden allerlei kleine activiteiten plaats, er is dus altijd wat te beleven bij de start en bij de finish.

De wandeling duurt normaal gesproken zo’n twee uur maar als iedereen deelneemt aan alle kleine activiteiten duurt de route veel langer. Iedereen kan de wandeling in zijn eigen tempo maken.

De wandeling kan worden gestart tussen 19.00 en 21.30 uur in de avond. Als de mensen arriveren bij het Hunebedcentrum zullen ze zien dat het grootste hunebed van Nederland verlicht is met fakkels.

Kosten: €2,50 p.p. inclusief hapje en drankje op de route. Kosten voor kinderen €1,25

Opgave is nodig, dat kan door een mail te sturen naar communicatie@hunebedcentrum.nl.

Iedereen dient zelf een zaklantaarn mee te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.