DRIE-D-PRINTER IN DE ARCHEOLOGIE

0
1070
DRIE-D-PRINTER IN DE ARCHEOLOGIE– lezing in het Hunebedcentrum –

Op dinsdag 21 oktober zal dr. Linda Hurcombe van de Universiteit van Exeter (Engeland) een lezing houden over het gebruik van de 3D-printer in de archeologie. Zij zal daarbij met name ook ingaan op de samenwerking met het Hunebedcentrum op dit terrein. Directeur Hein Klompmaker verzorgt de inleiding voor dr. Hurcombe.

De lezing begint om 20.00 uur in het auditorium van het Hunebedcentrum en wordt uitgesproken in het Engels. Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. De entree is gratis.

Hurcombe’s lezing vindt plaats in het kader van het Europese Open Arch-project, waaraan 11 instellingen (musea en universiteiten) uit 8 landen deelnemen. Hunebedcentrum is één van deze deelnemers aan het project. (zie www.openarch.eu).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.