Film ‘Water Land Drenthe’ te zien in Hunebedcentrum

0
1139

In samenwerking met IVN Aa en Hunze, IVN Borger-Odoorn en Geopark de Hondsrug zal op 5 februari de film ‘Water Land Drenthe’ worden vertoond bij het Hunebedcentrum. Deze film is gemaakt door Henk Bos en Janetta Veenhoven en gaat over Drenthe in, rondom en onder water. De makers zullen tijdens de film aanwezig zijn om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

Leden van IVN Aa en Hunze en Borger-Odoorn kunnen kaarten bestellen in de voorverkoop. De prijzen van de kaarten zijn €5,- voor leden en €7,- voor niet-leden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Mochten er kaarten over zijn dan worden die verkocht aan de deur.

Leden kunnen kaarten bestellen door na 1 januari 2015 € 5,- per kaart voor leden en donateurs en € 7 per kaart voor niet-leden over te maken op bankrekening NL51 RABO 0321 8227 30 t.n.v. IVN afdeling Aa en Hunze  onder vermelding van ‘film’ , het aantal kaarten en uw e-mailadres. U krijgt dan per mail een bevestiging. Dit is uw reservering, waarmee u de kaarten aan de zaal kunt afhalen. Mocht de voorstelling al uitverkocht zijn dan wordt het geld teruggestort. Wij verwachten veel belangstelling, wacht dus niet te lang met bestellen.

De film zal worden vertoond in het auditorium van het Hunebedcentrum, Bronnegerstaat 12. U kunt uw bestelde kaarten afhalen vanaf 19 uur, de film zal starten om 19:30. Voor meer informatie over de film kunt u deze website bekijken: www.henkbos.net/water-land-drenthe-2014/
We hopen u te zien op 5 februari!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.