Het gebeurt niet vaak dat er een hunebed wordt opgegraven. Toen in augustus 2011 een hunebed bij onze vrienden in het Duitse Albersdorf dat wel gebeurde waren wij natuurlijk erg nieuwsgierig. Hein Klompmaker, Nadine Lemmers en Harrie Wolters stapten in de auto en vijf uur later waren we op de bestemming. Het was nog wel even zoeken midden in het bos maar na een uurtje waren we op de plek. We werden vriendelijk verwelkomd en er werd ons uitgelegd wat er allemaal te zien is gevonden was. In onderstaande beelden is te zien wat wij daar aantroffen.

Vorig artikelToeval in de zwerfsteenwereld
Volgend artikelStenen kunnen groeien
Harrie Wolters is algemeen directeur van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.