Stonehenge en Avebury

0
4542
Een mystieke sfeer zo in de ochtend

In augustus 2013 zijn we uitgenodigd om naar een bijeenkomst te gaan in Engeland in de omgeving van Stonehenge om na te denken over de interpretatie en vertaling naar het publiek van megalithische monumenten. Het werd georganiseerd door de ICOMOS (International Council on Monuments and Sites en is een adviesorgaan van UNESCO ) en de nationale erfgoedorganisatie van Groot Brittannië. Voor ons was het belangrijk om de hunebedden van Drenthe mee te laten tellen in de wereld van megalithische monumenten waaronder Stonehenge. Tijdens de bijeenkomst is een excursie georganiseerd naar Stonehenge, Avebury en Silbury Hill.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.