Cittaslow-markt in Borger

0
1002

Op zondag 6 september vindt op het terrein van het Hunebedcentrum in Borger de vierde editite van de Cittaslow-markt plaats. Vanaf 11.00 uur kunt u op de markt terecht voor kunst, cultuur, eten en drinken. Slow food, streekeigen producten, gezond en alternatief voedsel zijn alom vertegenwoordigd. De markt is gratis te bezoeken.

Borger-Odoorn verwierf in 2010 het Cittaslow-keurmerk, mede dankzij een prettige leefomgeving en haar rijke cultuurhistorie. Kunst en cultuur nemen in gemeenten met een dergelijk keurmerk een prominente rol in.

Kom onthaasten en genieten… Op 6 september in Borger, de Hunebedhoofdstad van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.