Nacht van de nacht – zaterdag 24 oktober 2015

0
879
Foto: nl.wikipedia.org

Tijdens de Nacht van de Nacht kunt u de duisternis ervaren op het terrein van het Hunebedcentrum. Op zaterdag 24 oktober zijn er verschillende activiteiten bij het Hunebedcentrum.

Tijdens de Nacht van de Nacht kunt u de duisternis ervaren op het terrein van het Hunebedcentrum. Op zaterdag 24 oktober zijn er verschillende activiteiten bij het Hunebedcentrum. Zo wordt er bij het grote oermuziek gespeeld en poëzie voorgedragen en kunnen deelnemers een fakkeltocht wandelen door de prehistorie. Ook staat de natuur centraal, de bezoekers ontdekken hoe druk de natuur is in het donker. De activiteiten worden georganiseerd door het Drents Landschap, Geopark de Hondsrug en het Hunebedcentrum.
De Nacht van de Nacht wordt georganiseerd door de Natuur- en Milieufederatie Drenthe. Zij doen dit om aandacht te vragen voor wat meer duisternis. Duisternis is goed voor je nachtrust en het milieu (energiebesparing), maar ook voor dieren dat ze niet ontregeld worden in hun dagelijks ritme.

Entreeprijzen

Volwassenen:          gratis op vertoon van geldig entreebewijs (9,50 euro p.p.)
Kinderen:               gratis entree

Foto: nl.wikipedia.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.