Drenthe Magazine

Wat veel van de bezoekers (en ook de bewoners zelf) niet weten is dat Zuidwest-Drenthe een rijk verleden bezit en dat daarvan tal van sporen in het landschap bewaard zijn. Een klein deel daarvan is zichtbaar, de rest gaat schuil in de bodem. In het boek ‘De archeologische rijkdom van de gemeente Westerveld. Een reis door de geschiedenis en het landschap van Zuidwest-Drenthe’ wordt uiteengezet hoe dit imposante verleden er waarschijnlijk uit moet hebben gezien.

Lees het hele artikel op Drenthe Magazine

Vorig artikelDe kracht van de Drentse Aa en de Hondsrug
Volgend artikelGeopark de Hondsrug heeft Unesco status

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.