Winnaars OekQuiz uit het hele land

0
1043

Ter gelegenheid van het uitkomen van het vijfde boek in de serie ‘De Wereld van Oek’ voor kinderen van 5 tot 7 jaar konden kinderen aan de zogenaamde Oek-quiz meedoen.

Ruim 200 inzendingen kwamen binnen een week binnen. Uit de goede inzendingen werden 10 prijswinnaars getrokken, die allemaal ‘Oek en opa’ en musical-CD Oek kregen opgestuurd. De prijswinnaars kwamen uit het hele land van Alkmaar tot Bunnik en van Buinen tot Weiteveen.

‘Oek en opa’ vertelt de belevenissen van een zesjarig kind van hunebedbouwers en is geschreven door Hein Klompmaker en geïllustreerd door Roelof Wijtsma. Het is het vijfde deel in de populaire serie ‘De Wereld van Oek’. Het boek is verkrijgbaar bij de Bruna te Borger en de museumwinkel van het Hunebedcentrum in Borger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.