Informatiegids Hunebedcentrum verschenen

0
2115

We hoorden regelmatig van onze bezoekers dat ze graag meer informatie wilden over hetgeen ze zagen bij het Hunebedcentrum. Vooral de combinatie van museum, keientuin, Oertijdpark, grootste hunebed van Nederland en de Geopark expositie over ijstijden en prehistorie was soms lastig. We hebben daarom twee van onze vrijwilligers, Hans Meijering en Alun Harvey,  gevraagd om een informatieboekje samen te stellen. We hebben daarnaast onze hoffotograaf Davado gevraagd de foto’s te maken.

Dat is intussen gebeurd. Er is een prachtig informatiegidsje gemaakt waarmee onze bezoekers meer uit hun bezoek kunnen halen. Hij is zowel in het Nederlands als in het Engels verschenen. Hij is bij de kassa te koop voor 1,50 euro. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.