Oergezondmarkt Hunebedcentrum 24 juli

0
2360

Op zondag 24 juli vindt op het terrein van het Hunebedcentrum de eerste Oergezondmarkt plaats. Gezondheid en bewegen staat centraal door middel van verkoopkraampjes, informatie, workshops, wandelingen en uiteraard proeven. U vindt er niet alleen activiteiten met betrekking tot hedendaagse gezondheid maar ook met een relatie tot het verre verleden. Van paleo-dieet tot het gebruik van kruiden, van yoga tot mediteren, van biologische geitenkaas tot grasvarkens, van het gebruik van planten uit de prehistorie tot heden, van koken in de prehistorie tot koken met superfoods en het bij elkaar zoeken van je eigen maaltijd in de natuur. Eén dag in het jaar komt alles bij elkaar op het terrein van het Hunebedcentrum. Het is uniek in zijn soort, maak het mee…..

De Oergezondmarkt is te bezoeken op zondag 24 juli van 11.00 uur tot 17.00 uur. De entree is 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen van 4-11 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.