Nagenieten van de Nacht van mythen en legenden

0
2624
Foto: Davado

Afgelopen zaterdag 17 september was het zover: de 4e Nacht van Mythen en Legenden. Dit jaar was de animo overweldigend, bedankt daarvoor! Als Hunebedcentrum hebben we ruim 500 bezoekers mogen ontvangen. In dit artikel kunt u nog even nagenieten van de prachtige avond, mooie verhalen en het enthousiasme van alle medewerkers, maar zeker ook de bezoekers.

Door de inzet en het enthousiasme van vele vrijwilligers en medewerkers konden we de Nacht van Mythen en Legenden mogelijk maken. Wij willen hun hartelijk bedanken voor de kostbare energie en tijd die zij in dit project hebben gestopt.

Fantastisch dat jullie dit doen!

In willekeurige volgorde:
Maartje, Nathalie, Niels, Corina, Mieke, Joyce, Jolanda, Jessica, Di-Anne, Rian, Kim, Myrthe, Pernilla, Vera, Maurice, Jasper, Willem, Jan, Thijs, Chris, Nadine, Sabine, Gezinus, Hein, Harrie, Jantje, Bert, Leon, André, Mary, Bert, Bertram, Gerrit, Nikk,i Berbe, Tim, Dini, Blue, Reinier, Hennie, Stieneke, Paulien, Gretha, Grietje, Leo, Ciska, Anet, Alda, Janny, Ilse, Yvonne, Bert, Rian, Ineke, Willy, Henk, Bertus, Lisa, Allart, Durk, Noël, Bert, Annemiek,
Allen hartelijk bedankt voor de hulp!

De volgende Nacht van Mythen en Legenden is op 16 september 2017.

Op 29 oktober 2016 is de Nacht van de Nacht.

Kom je ook?

KLIK HIER

Via onderstaande link kunt u de foto’s zien van de Nacht van de Mythen en Legenden:

https://www.facebook.com/310831598944539/photos/?tab=album&album_id=1361397290554626

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.