Hunebedcentrum is “kidsproof”

0
1872

Door de Museuminspecteurs is het Hunebedcentrum kidsproof bevonden naast de volgende musea:
Nationaal Gevangenismuseum, Veiligheidsmuseum PIT, Aviodrome, Natuurmuseum Fryslân, Airborne Museum Hartenstein, Nederlands Bakkerijmuseum, Museum Het Valkhof, Slot Loevestein, Paleis Het Loo, Geofort, Nederlands Watermuseum, Nederlands Openluchtmuseum, Continium, Museum Klok & Peel, preHistorisch Dorp, Natuurmuseum Brabant, Koninklijk Paleis Amsterdam, Marinemuseum, Singer Laren, Pieter Vermeulen Museum, Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij, Anne Frank Huis, Museum van de 20e Eeuw, Teylers Museum, Joods Historisch Museum | JHM Kindermuseum, Van Gogh Museum, Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers, Muiderslot, Zuiderzeemuseum, Tropenmuseum (+Junior), Verzetsmuseum Amsterdam | Verzetsmuseum Junior, Het Scheepvaartmuseum, Rijksmuseum Amsterdam, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, NEMO Science Museum, Techniekmuseum HEIM, Museum TwentseWelle, Stedelijk Museum Zwolle, Natura Docet Wonderryck Twente, Kasteel De Haar, Museum Speelklok, Universiteitsmuseum Utrecht, Nationaal Militair Museum, Het Spoorwegmuseum, Zeeuws Museum, Louwman Museum, Museum Boerhaave, Museum Volkenkunde, Science Centre Delft, Maritiem Museum Rotterdam, Kinderboekenmuseum, Space Expo, Rijksmuseum van Oudheden, CORPUS, Archeon, Museon en Naturalis.
Deze 58 musea hebben het “predikaat kidsproof” gewonnen.

kidsproof2

Als Hunebedcentrum zijn we trots op dit predicaat en we bedanken alle kids die ons museum hebben geïnspecteerd. Op naar volgend jaar.

Meer weten…
Wilt u meer weten, kijk op https://www.museumkids.nl/uitslagen.

Door Nadine Lemmers

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.