Hunebedexcursie van Eko-tours in samenwerking met het Hunebedcentrum

0
3055

Eko-tours – beleef het groene avontuur – organiseert excursies door de natuur van Drenthe met volledig elektrische auto’s. De deelnemers aan de excursie mogen zelf in deze auto’s rijden en zo fluisterstil van onze mooie natuur genieten. Eko-tours biedt verschillende excursies aan door de omgeving, met verschillende thema’s en arrangementen.

eko5

De nieuwste excursie die vanaf oktober geboekt kan worden is samen met het Hunebed-centrum ontwikkeld om de deelnemers kennis te laten maken met maar liefst 12 fraaie hunebedden, enkele grafheuvels, de keientuin van de Hunebedcentrum en natuurlijk de schitterende natuur van Drenthe.
Door de samenwerking met Staatsbosbeheer rijden de Eko-explorer-auto’s op bijzondere wegen en plekken waar anders geen auto’s mogen komen. De gids vertelt over de ontstaansgeschiedenis van het gebied, de hunebedden, het landschap, de dorpen en de natuur.

eko4
Ruud Haak, eigenaar van Eko-tours

Een unieke belevenis voor jong en oud, individueel of in groepen!

Kijk voor meer informatie over Eko-tours en de mogelijke excursies om aan deel te nemen op de website: www.eko-tours.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.