EEN FILM VAN HILDE TIMMER IN HET HUNEBEDCENTRUM
ZONDAG 18 DECEMBER 2016, 14.00 UUR / BRONNEGERSTRAAT 12, BORGER

‘Ze zeggen van oh, prachtige stenen, aan het strand en prachtige landschappen met rotsen en zo hè. Het gaat mij daar niet om. Ze zijn daar neergezet, ze zijn gemaakt – er is een reden geweest om daar al die energie in te stoppen. (…) Het is niet zomaar toevallig een mooi stukje natuur.’

Bij deze wil ik u graag uitnodigen voor de voorvertoning van mijn korte documentaire,
Ode aan de stenen. De film (11 min.) is – zoals de titel al zegt – een ode aan een van de oudste bouwwerken van Nederland, met een leeftijd van zo’n vijfduizend jaar: de hunebedden.

De locatie is uiteraard een bewuste keuze: het Hunebedcentrum is gelegen naast het hunebed dat ik lange tijd ‘volgde’. Zo is er ook gelegenheid om dit hunebed te bezoeken.
Kom kijken en geef je over aan de warme vertelstem en de kalme, observerende beelden van de roerloze stenen, die door mens en natuur – letterlijk – worden omhuld met leven.
Entree € 5,00 inclusief een bezoek aan het Hunebedcentrum. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is opgave noodzakelijk.

Dit kan via: info@hunebedcentrum.nl

Het gaat mij daar niet om. Ze zijn daar neergezet, ze zijn gemaakt – er is een reden geweest om daar al die energie in te stoppen. (…) Het is niet zomaar toevallig een mooi stukje natuur.’

Vorig artikelKruiden of groente?
Volgend artikelInsecten eten in de prehistorie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.