ESF project

0
1187

In 2016 is een ESF project (2015EUSF201275) uitgevoerd bij het Hunebedcentrum in Borger met als titel Organisatievernieuwing en duurzame inzetbaarheid. De werkzaamheden zijn gedaan door een externe adviseur gezamenlijk het Bestuur, de directie, het Management Team en het personeel. Op basis van een organisatiescan zijn diverse adviezen verkregen die geïmplementeerd zijn bij het Hunebedcentrum waarbij de nadruk heeft gelegen op (nog) meer duurzame inzetbaarheid van het personeel, verbetering van de onderlinge samenwerking en procedures etc. Het eindresultaat van het project is dat medewerkers binnen de organisatie nog beter weten waar ze aan toe zijn, beter worden ingezet (duurzamer) en dat de onderlinge samenwerking is vergroot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.