Oergezondmarkt 23 juli – komt u ook?

0
2223

Op zondag 23 juli vindt op het terrein van het Hunebedcentrum voor de tweede keer de Oergezondmarkt plaats. Deze markt wordt door het Hunebedcentrum, de Natuur en Milieufederatie Drenthe en de Cittaslow gemeente Borger-Odoorn georganiseerd. De drie organisaties hebben duurzaamheid, voedsel en gezondheid hoog in het vaandel en willen graag laten zien wat er in dat kader allemaal mogelijk is.

Gezondheid en bewegen staat deze dag centraal. Door middel van informatie, workshops, wandelingen en uiteraard proeven komt u alles te weten over gezond zijn en blijven. U vindt er niet alleen activiteiten met betrekking tot hedendaagse gezondheid maar ook met een relatie tot het verre verleden. Van paleo-dieet tot het gebruik van kruiden, van yoga tot mediteren, van biologische geitenkaas tot grasvarkens, van het gebruik van planten uit de prehistorie tot nu, van koken in de prehistorie tot koken met superfoods, het bij elkaar zoeken van je eigen maaltijd in de natuur tot het wandelen in een voedselbos. Eén dag in het jaar komt alles bij elkaar op het terrein van het Hunebedcentrum. Het is uniek in zijn soort, maak het mee……

Prehistorische schijf van vijf

De Oergezondmarkt vindt plaats op zondag 23 juli, van 11.00 uur tot 17.00 uur, op het terrein van het Hunebedcentrum. De markt is mede mogelijk gemaakt door de Cittaslow gemeente Borger-Odoorn. De entree is gratis. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.