Daniel Muskee, Dorpsbelangen Borger en Hunebedcentrum organiseren bijzondere fotowedstrijd ‘de ziel van Borger’.

Borger is het kloppend hart van de Hondsrug met nog vele verborgen geheimen in het landschap en door menselijke activiteiten gemaakte creaties.

Het dorp ligt in het hart van Hondsrug UNESCO Global Geopark en is Hunebedhoofdstad van Nederland. Daarnaast is Borger het enige dorp in Nederland waar aantoonbaar vanaf 5400 jaar geleden altijd mensen hebben gewoond. Kortom een uniek dorp waar je de verbintenis voelt tussen de inwoners en het landschap. Niet voor niets trekt Borger jaarlijks vele toeristen en bezoekers vanuit Nederland maar ook vanuit het buitenland.
Voor de fotowedstrijd wordt gevraagd ‘de ziel’ van Borger vast te leggen. Dit kan door bijvoorbeeld specifieke elementen of kenmerken van het oorspronkelijke Borger te fotograferen. Het staat de kandidaat uiteraard vrij om daarin eigen denkbeelden te volgen.

Een professionele jury is aangesteld die de foto’s gaat beoordelen op styling, compositie en de impact van het beeld. Vertelt het beeld het verhaal? De jury is vooral benieuwd naar uw visie, kijkwijze en interpretatie van het landschap en de authentieke kenmerken van Borger en omgeving

De foto’s kunnen opgestuurd worden tot 10 juli. De prijswinnaars worden bekend gemaakt op 20 juli.

De foto’s (maximaal drie per fotograaf) kunnen gestuurd worden naar mzandbergen@hunebedcentrum.nl

Er zijn mooie prijzen te winnen en tevens zullen de foto’s van de prijswinnaars groot worden afgedrukt en 2 maanden in het centrum van Borger geplaatst.

Nieuwsgierig geworden – kijk op https://www.hunebednieuwscafe.nl/category/fotowedstrijd/

Voor meer informatie kunt u bellen met:
Daniel Muskee 06-31939731
www.danielmuskee.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.