Als Hunebedcentrum mochten we te gast zijn op vrijdag 7 april 2017 in Zalencentrum Meursinge te Westerbork. Het thema was Drents Eigen. De eigen schatten in ons mooie Drenthe zijn de vele keien: groot en klein. Bij de tentoonstelling waren meer dan 100 prachtige stukken gemaakt met als inspiratie keien (ook als grondstof). Verschillende technieken, kleuren en groottes waren vertegenwoordigd. Maar de vraag waar iedereen antwoord op wilde, was: “Wie versiert het mooiste Drentse Keitje?”. Onze rol was het ter beschikking stellen van de prijzen en Pauline Arends, Staatsbosbeheer, heeft uiteindelijk de top 3 uitgekozen.

En de winnaars?

De nummer 3: klein, maar fijn!

De nummer 2: natuur staat centraal!
De nummer 1: bij Drenthe denk je aan keien, maar ook … schapen!

Nadine Lemmers

Vorig artikelKersen, de hunebedbouwers aten ze al!
Volgend artikelIep

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.