Weet u wat onze voorouders aten en dronken? Bij het Hunebedcentrum hebben we, na jarenlang onderzoek, ongeveer een idee wat er in de prehistorie werd genuttigd. We willen dat graag met u delen. Durft u dat aan!!

We hebben een speciaal arrangement gemaakt voor groepen. Dit ‘ Oerwalking lunch/dinner’ arrangement laat u met alle zintuigen ervaren hoe het leven was in de prehistorie. Uiteraard met een knipoog. U wordt meegenomen door hunebedbouwers, neanderthalers, ijzertijdboeren en andere oermensen langs hun huizen en hun landschappen. Onderweg proeft u iets uit de periode waarin u loopt. Zo beleeft u een geschiedenis van 150.000 jaar Drenthe.

Dit arrangement is te boeken vanaf 30 personen. De prijs is 29.95 euro.
Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen: 0599-236374 of via reserveringen@hunebedcentrum.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.