Weet u wat onze voorouders aten en dronken? Bij het Hunebedcentrum hebben we, na jarenlang onderzoek, ongeveer een idee wat er in de prehistorie werd genuttigd. We willen dat graag met u delen. Durft u dat aan!!

We hebben een speciaal arrangement gemaakt voor groepen. Dit ‘ Oerwalking lunch/dinner’ arrangement laat u met alle zintuigen ervaren hoe het leven was in de prehistorie. Uiteraard met een knipoog. U wordt meegenomen door hunebedbouwers, neanderthalers, ijzertijdboeren en andere oermensen langs hun huizen en hun landschappen. Onderweg proeft u iets uit de periode waarin u loopt. Zo beleeft u een geschiedenis van 150.000 jaar Drenthe.

Dit arrangement is te boeken vanaf 30 personen. De prijs is 29.95 euro.
Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met de afdeling reserveringen: 0599-236374 of via reserveringen@hunebedcentrum.nl.

Vorig artikelVerven met meekrap
Volgend artikelWildplukken in juni
Harrie Wolters is algemeen directeur van het Hunebedcentrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.