Gebakken paardenbloemwortel

0
2086
Paardenbloemwortel

Ingrediënten

1 ui
1 bos paardenbloemwortels
olijfolie
1 theeepel wildplukzaad (bv. van engelwortel, wilde peen of pastinaak)

Bereiding

Pel en snipper de ui. Was en schrob de paardenbloemwortels. Snijd ze in stukken van een paar centimeter.
Verhit een scheut olie in een wok en fruit de ui. Voeg de wortels toe en bak ze 5 à 10 minuten tot ze zacht zijn. Strooi het wildplukzaad er overheen en bak dit nog even mee.

Geinteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.