Gestoofde teunisbloemwortel

0
1569
Teunisbloem bladrozet in de winter

Ingrediënten:
1 bos teunisbloemwortel (van de eenjarige plant, tweede jaar is de wortel taai en houtig)
1 ui
2 tomaten
1 eetlepel fijn gesneden duizendblad
Scheut olijfolie
Peper en zout

Bereiding:
Maak de teunisbloemwortels schoon en snijd ze in 5 cm grote stukken.
Pel en snipper de ui en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui goudbruin. Voeg dan de tomaten, de teunisbloemwortel, een scheutje water en het duizendblad toe. Zet het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, in ongeveer 15 minuten gaar worden.
Breng op smaak met peper en zout.

Geïnteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.