Teunisbloem bladrozet in de winter

Ingrediënten:
1 bos teunisbloemwortel (van de eenjarige plant, tweede jaar is de wortel taai en houtig)
1 ui
2 tomaten
1 eetlepel fijn gesneden duizendblad
Scheut olijfolie
Peper en zout

Bereiding:
Maak de teunisbloemwortels schoon en snijd ze in 5 cm grote stukken.
Pel en snipper de ui en snijd de tomaten in stukjes.
Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui goudbruin. Voeg dan de tomaten, de teunisbloemwortel, een scheutje water en het duizendblad toe. Zet het vuur laag en laat, onder af en toe roeren, in ongeveer 15 minuten gaar worden.
Breng op smaak met peper en zout.

Geïnteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

Vorig artikelHunebedden in lentesfeer
Volgend artikelInformatiezuilen langs Mammoetpad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.