Wij zoeken vrijwilligers !

0
2420

Het Hunebedcentrum zou niet kunnen bestaan zonder vrijwilligers. Wij zijn dan ook trots op onze vrijwilligers, die met veel inzet, plezier en passie aan het werk zijn op verschillende plekken in het Hunebedcentrum.

Heb jij zin om ons team te komen versterken? We zijn met name in het Trechterbekercafé en in de groenvoorziening en –onderhoud op zoek naar enthousiaste mensen. Mensen die het leuk vinden om onze gasten een geweldige ervaring te bieden, of mensen met groene vingers.

Het Trechterbekercafé biedt plaats aan meer dan 100 gasten, binnen en buiten op het terras. Heb je een gastvrije instelling, en mag je er graag voor zorgen dat onze gasten, uit zowel binnen- als buitenland, zich welkom voelen, neem dan contact op. Schroom ook niet als je nog geen ervaring hebt.

In de groenvoorziening zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om vooral buiten en met hun handen bezig te zijn. Zowel onderhoud aan het groen op het terrein als werken in prehistorische tuinen, waarin je bezig bent met gewassen uit de oudheid, valt onder de werkzaamheden. Werken in de groenvoorziening staat voor zowel individueel werk als werken in een team van enthousiaste en bevlogen collega’s.

Zijn bovenstaande functies niet datgene wat je zoekt, maar wil je toch graag bij ons komen werken, dan zijn er binnen het Hunebedcentrum diverse andere functies voor vrijwilligers. Te denken valt onder andere aan baliemedewerker bij de entree en in de winkel, het geven van rondleidingen, acteren als oertijdmens in het Oertijdpark, onderhoudswerkzaamheden uitvoeren bij de technische dienst, artikelen schrijven voor de website en meer.

Wil je je opgeven of wil je meer informatie over werken in een inspirerende, culturele omgeving, neem dan contact op met Maurice Weekhout, vrijwilligerscoördinator bij het Hunebedcentrum via de mail mweekhout@hunebedcentrum.nl of bel ons.
Telefoon: 0599 – 236374.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.