Ingrediënten:
1 bos wildplukkruiden
5 eieren
4 zongedroogde tomaten (in olie)
olijfolie
peper en zout

Bereiding:
Snijd de wildplukkruiden fijn en de zongedroogde tomaten in stukjes.
Kluts de eieren in een beslagkom. Roer de wildplukkruiden, de zongedroogde tomaten en het peper en zout erdoor.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel er in. Bak op een laag vuurtje tot de bovenkant (bijna) gestold is en de onderkant goudbruin is. Keer de omelet om, eventueel met behulp van een bord. En bak tot de andere kant ook goudbruin is.

Geinteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

Vorig artikelThe Tumulibos near Rolde
Volgend artikelGebakken paardenbloemwortel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.