Wie geïnteresseerd is in prehistorische monumenten moet zeker eens kijken op http://www.megalithic.co.uk. Dat is een Engelse website die zeer compleet is. Bijna ieder prehistorisch monument staat erop. Het is een zeer uitgebreide website met niet alleen alle monumenten, en dat zijn er vele duizenden, maar ook boeken, apps, een webshop met zeer veel producten enz. Het is een ideale website om te zoeken naar monumenten op je vakantiebestemming. Mocht je tijdens je vakantie mooie of bijzondere prehistorische monumenten tegenkomen dan nodigen we je uit om daar een artikeltje over te schrijven, inclusief wat mooie foto’s. Dan plaatsen wij dat op het hunebednieuwscafe.nl onder de rubriek hunebedhunters.

de website http://www.megalithic.co.uk
Als je op de homepage de kaartjes bovenin aanklikt en je kiest de kaart van Europa dan kun je vervolgens op een land klikken en je hebt een overzicht van alle prehistorische monumenten in dat land.

 

Als je buiten Europa wilt zoeken klik je op de wereldkaart. Je kunt nu op een willekeurig land klikken en je krijgt een overzicht van de prehistorische monumenten in dat land.

Veel vakantieplezier.

Harrie Wolters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.