Het was een ware verrassing toen we op 33 meter hoogte over het uitgestrekte Nationaal Park het Drents-Friese Wold, Drenthe en de steden Leeuwarden, Groningen en Coevorden konden waarnemen. Deze uitkijktoren, is zoals gezegd, liefst 33 meter hoog en staat op het hoogste punt van het Friese vasteland op een 20 meter hoge stuifduin. Op de rand van het hoogste uitkijkgedeelte zijn richtingwijzers aangebracht met bestemmingen van Rome, Parijs, Londen, New York maar ook en dat was het verrassend om een richtingwijzer te zien met daarop “Hunebedden Bronneger”, “Hunebed Steenbergen” en…… “Hunebedcentrum” met hunebedje en daarbij nog extra Hunebed D27, 30 km. Een mooi eerbetoon van de Friezen aan onze Hunebedden en aan het Hunebedcentrum. DANK!

Adres
Bosberg 2a
8426 GJ Appelscha
www.debosbergtoren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.