500 artikelen in het Hunebednieuwscafe

0
1765

In maart 2015 zijn we begonnen met het Hunebednieuwscafe. Het begon met een artikel van Harry Huisman met als titel ‘Drenthe barst van de Keien’ (zie https://www.hunebednieuwscafe.nl/2015/03/drenthe-barst-van-de-keien/). We hadden op dat moment nog niet het idee dat er zoveel mensen voor ons wilden gaan schrijven. Intussen zijn we tweeënhalf jaar verder en hebben we al meer dan 500 artikelen kunnen plaatsen. Een prachtig resultaat.

We zijn begonnen met alleen artikelen in het Nederlands. Intussen hebben we ook een flink aantal artikelen in het Engels met dank aan Alun Harvey die voor ons de vertaling doet. Daarmee vinden ook steeds meer buitenlanders ons magazine.

We hebben alweer volop ideeën voor de toekomst. Zo zijn we reeds begonnen met artikelen met mooie foto’s van ieder hunebed in Nederland, hebben we ideeën over verdere ontsluiting van megalithische monumenten in het buitenland, zijn we bezig met het maken van artikelen over alle archeologisch interessante plekken in Drenthe en gaan we een virtueel museum bouwen.

We willen alle auteurs en lezers zeer bedanken voor hetgeen we met elkaar hebben bereikt.

Het mag duidelijk zijn dat we doorgaan met het schrijven van mooie verhalen en het publiceren van mooie foto’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.