Ingrediënten:

2 courgettes
handje barbarakruid
3 eetl. koolzaadolie
2 eetl. viooltjesazijn
peper en zout

Bereiding:

Draai lange slierten van de courgettes met een ‘spiral slicer’ en doe ze in een schaal.
Scheur het barbarakruid in grove stukken en strooi ze over de courgette.
Maar een dressing van de olijfolie en azijn en schenk het over de salade. Breng op smaak met zout en peper.

Ter variatie: ook lekker met geroosterde pompoenpitten.

Geïnteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

Vorig artikelLasagne met harig knopkruid
Volgend artikelStoofgroenten met engelwortelzaad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.