D27 van Arie Goedhart nu in de winkel

0
2004
De originele tekening van D27 gemaakt door Arie Goedhart.

In eerdere berichten hebben we u kennis laten maken met de pentekeningen van Arie Goedhart. Het origineel Van D27 heeft het Hunebedcentrum aangekocht maar ook u kunt een van de vele afgeleide producten nu zelf aanschaffen. Zo zijn er unieke drukken (litho’s) op zuurvrij papier in beperkte oplage met en zonder lijst, in kleur en in sepia, te koop. Ook zijn er nu diverse andere producten (van verschillende hunebedden en van Drentse landschappen) van Arie te koop zoals ansichtkaarten en kleine schilderijtjes in lijst.

We zijn blij dat er nu producten zijn te koop van D27, het grootste hunebed van Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.