Engelwortel

Ingrediënten:

1 ui
2 jonge bladstelen gewone engelwortel
6 eieren
1 bakje rocotta (250 gram)
50 gram pecorino kaas of feta
peper en zout
scheut olie

Bereiding:

Pel en snipper de ui.
Snijd de engelwortel in stukjes en de kaas in blokjes.
Kluts de eieren in een kom, voeg de ricotta, kaas en engelwortel toe.
Breng op smaak met peper en zout.

Fruit de ui in de olie in een koekenpan met dikke bodem.
Roer het door het eiermengsel.
Giet dan het eiermengsel in de koekenpan.
Bak de flan zachtjes op een laag vuurtje. Keer het om en bak de andere kant ook goudbruin.

Geïnteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten

Vorig artikelGevulde eieren met kleine veldkers
Volgend artikelD22 als pentekening vastgelegd door Arie Goedhart

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.