Avondje Wielertheater met Gert Jakobs

Voorstelling met oud-wielrenner in Hunebedcentrum, Borger

Op donderdag 23 november is er een speciale wieleravond in het Hunebedcentrum te Borger. Op deze avond zullen oud-wielrenner Gert Jakobs en Laurens Jan Stam op het podium staan. Stam zal de oud-sportman en rasverteller deze avond aan de tand voelen over zijn loopbaan, het zwarte gat, het huidige wielrennen en nog vele andere zaken. De verhalen van Jakobs zullen afgewisseld worden met liedjes die door multi-muzikant Bert Reijlink ten gehore gebracht zullen worden. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zijn onder andere de pieken en dalen in de carriere van Gert, doping, de angst om te vallen, wat is het geheim van dalen en waarom hebben wielrenners vaak nog een oorring. “Als wielerliefhebber kijk ik sinds de jaren 80 al naar deze sport en heb dan vaak allemaal vragen en dat zullen anderen thuis ook hebben. Nou die vragen ga ik deze avond stellen en Gert kan met zijn mooie manier van vertellen hier op amusante wijze antwoorden op geven.”, aldus Stam.

Kaarten voor de avond kosten 15,00 euro. De avond start om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

U kunt uw kaartjes bestellen op https://bestel.kaartjes.nl/kaartjes/nl/flow_configs/shop/steps/start/z_event/8537

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michelle Zandbergen van het Hunebedcentrum. Tel: 0599-236374 of mzandbergen@hunebedcentrum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.