Ingrediënten:
1 ui
1 teen knoflook
1 courgette
1 bosje harig knopkruid
1 pak gezeefde tomaten
1 bekertje crème fraîche
lasagnevellen
zakje geraspte kaas
peper en zout
scheut olie
Bereiding:
Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd het in stukjes.
Snijd de courgette in stukjes en het knopkruid in grove stukken.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui in de olie, bak de courgette en het knoflook even mee. Haal de pan van het vuur.
Voeg de gezeefde tomaten toe en breng op smaak met peper en zout.
Vet een ovenschaal in met olijfolie. Giet de helft van het tomatenmengel in de schaal. Bedek met lasagnevellen, besmeer met de helft van de crème fraîche.
Herhaal dit met de andere helft van het tomatenmengsel, lasagnevellen en crème fraîche.
Strooi er geraspte kaas over en bak ongeveer 30 minuten in de oven op 200 graden Celcius.

Geïnteresseerd in meer gerechten kijk dan ook eens op http://www.bloemenpad.nl/index.php?item=recepten