High Tea en Concert bij het Hunebed.

In de herfst van 2017 nemen Brasserie De Berken en zangeres Martijje u mee op reis naar het prachtige hunebed D21 bij Bronneger. U luistert naar een concert en geniet van een huisgemaakte high tea met producten uit de streek.

Het is misschien wel één van de mooist gelegen hunebedden van Drenthe, hunebed D21 midden op de Drentse Hondsrug. Het uitzicht is fenomenaal.

Brasserie de Berken serveert op deze unieke historische plek een huisgemaakte high tea. Het restaurant maakt voor haar gerechten graag gebruik van producten uit de eigen streek. Blauwe bessen, oergranen zoals spelt, scharreleieren, geitenkaas… de leveranciers wonen stuk voor stuk in de buurt.

Zangeres Martijje zingt op deze oeroude plek sfeervolle liedjes in haar moedertaal en laat u het Drenthe van nu zien. Samen met het gitaarspel van Allard Gosens neemt haar heldere stem u mee op reis.

Een uniek concert en heerlijke high tea bij het hunebed. Geniet van Drentse “zand”wiches en “stones” en beleef Drenthe op zijn best. Luister en droom weg op de schitterende Hondsrug. De high tea en de muziek zijn geschikt voor jong en oud.

Waar: Hunebed D21 nabij Bronneger*
Datum: Donderdag 19 oktober 2017
Aanvang: 15:30 uur* (duur ong. 2 uur), aanloop vanaf 15:00
Kosten: € 27,50 per persoon.
Kinderen 3 t/m 12 jaar: € 10,00
Reserveren: www.martijje.nl/hunetea
Info: 0599-564235 of info@brasseriedeberken.nl

*Ook bij minder mooi weer gaat het evenement door
*Als het evenement volgeboekt is, kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen voor een extra editie in de ochtend (om 10:30 uur), die doorgaat indien er voldoende deelname is. Wilt u op deze wachtlijst, stuur dan een mailtje naar: info@brasseriedeberken.nl of bel 0599-564235

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.