Ingredienten

Meel en wat water en zout
Zoet beleg: honing, stukjes fruit (appels, bessen en pruimen) en noten
Hartig beleg: kruiden, kaas, gerookt vis en vlees, spek en ui

Stap voor stap

1. Maak deeg met meel, water en een beetje zout;
2. Maak een broodje van ongeveer 10 cm in doorsnede. Prpbeer deze zo dun mogelijk te maken.
3. Beleg het broodje en vouw deze dubbel zodat het beleg aan de binnenkant zit;
4. Druk met je nagel het broodje aan de uiteinden goed dicht;
5. Leg het broodje op de bakplaat;
6. Draai het broodje om zodat beide kanten bruin worden;
7. Is het broodje bruin dan kan deze worden gegeten.

Cirdingis36.png

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.